Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).



Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).



Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

marți, 23 aprilie 2013

Ecaterina Andronescu... unde duce impostura netratată

Update 1: Mi-au trebuit câteva minute să leg informațiile de mai jos, moca, cu deosebită plăcere, "pentru la popor". Eh, cam câte resurse (cadre, timp și bani) credeți că a investit SIE în... integru.org și în șacaliada pupinbăsistă pentru ca în final să lovească în... șoricei?
_________________________________________________
21 Septembrie 2009, AristotelCostel:
As vrea doar sa punctez distributia lucrarilor publicate in reviste indexate ISI, ale doamnei Ambramburica:
1996 – 1 buc.;1997 – 3 buc.;1998 – 1;1999 – 1;2000 – 1;2001 – 2;2002 – 0;2003 – 0;2004 – 2;2005 – 1;2006 – 1;2007 – 9;2008 – 11
Majoritatea sunt lucrari cu 6-8 autori unde este trecuta la plesneala. Pozitia de functionar (Ministru/Rector/Ministru) a facut-o mai prolifica… then ever.
Cam toti rectorii universitatilor din Romania “castiga” granturi de cercetare cu punctaje, in general, maxime. Desigur, pentru ca “e competenti si garantati”. sursa
 21 Septembrie 2009, FuXi:
Mai peripateticule,
Sa fim totusi corecti.
E ministra din 2009. Articolele au fost publicate in 2008, ceea ce inseamna ca au fost concepute/scrise cu 1-2 ani inainte, cand era in plina opozitie … si avea mai mult timp de cercetare.
sursa
21 Septembrie 2009, AristotelCostel:
"Am spus “(Ministru/Rector/Ministru)”. Eu tin minte ca a fost MINISTRU si in perioada 2000-2004… Rector 2005-2008. De vreo 3-4 ani publicarea in reviste indexate ISI ajuta atat la evaluarea activitatii profesionale, cat si la obtinerea finantarii proiectelor de cercetare propuse… fara bataie la ochi, doar… de joc.:) Ma refer strict la faptul ca niste soricei isi apreciaza… pisica. Altfel, sunt foarte mari sanse ca soriceii sa faca treaba serioasa, daca pisica nu-i doar o proptea… spre cascaval.
Deocamdata, are 2 lucrari in 2009. Probabil le-a trimis repede spre publicare, inainte de preluarea mandatului."
sursa
M-am uitat zilele trecute peste portofoliul lu' Cati și am constatat că a depășit deja 120 de lucrări. La ce i-a folosit să fie trecută pe atâtea... spanace?
Păi, la nimic, am mirosit-o că e o impostoare. Doi ani mai târziu avea să fie și demonstrată.


Ce înseamnă neeligibilitatea lui Cati? Nimic altceva decât demonstrarea afirmației mele că este trecută pe lucrări la plesneală.
În domeniul ei, cele 2 puncte de care avea nevoie pentru eligibilitate se puteau acumula fie prin publicarea a 2 (două) lucrări în reviste de nivel mediu, fie prin publicarea unei lucrări într-o revistă ceva mai răsărită, ca autor principal, ceea ce înseamnă... fie prim autor, fie autor corespondent.
La data participării la competiția de proiecte de cercetare în care a fost declarată neeligibilă, avea mai bine de 80 de lucrari.
Dintre aceste câteva zeci de lucrări, pe una singura Ecaterina Andronescu a fost trecută prim autor... tot la plesneală, de către Anton Ficai (autorul corespondent):

Ecaterina ANDRONESCU, Maria FICAI, Georgeta VOICU, Denisa MANZU, Anton FICAI; Synthesis and characterization of collagen / hydroxyapatite–magnetite composite material for bone cancer treatment; Journal of Materials Sciences-Materials in Medicine; 2010:21(7): 2237–2242 (RIS = 0,92301).

Șoricelului Anton Ficai îi place cașcavalul și sunt sigur că-l va obține cu mare ușurință. Să fie sănătos, în fond e băiat bun, numa' caracteru' e... carent.

Pentru necunoscători, în cazul lucrărilor cu un cârnat de autori, primul autor e cel care a spălat vasele, un bun exemplu fiind cel al lui Daniel Funeriu care ne-a umplut de experiență acumulată worldwide... în juru' ghivetei. Cam de câtă naivitate ar fi nevoie să cred că_Cati i-a spălat vasele lui Anton Ficai când Maria Ficai are grijă atât de ghiveta de acasă cât și de cea de la școală?

Așa... și... unde duce impostura netratată?
Și pentru noile competiții au eliminat cele 2 puncte.
Erau discriminatorii. :D

P.S. Cei care m-au băgat în... PSD, în speță pupinbăsiștii de pe "Realitatea imobiliară", să observe data (și locul) la(în) care o criticam pe Andronescu. Și să se gândească dacă nu cumva impostoarea Ecaterina Andronescu a început să publice zeci de lucrări pe an din 2007 încoace pentru că AristotelCostel remarcase încă din 2006 faptul că măreața ministră e NIMENI pe lume.
P.P.S. La data respectivă încă nu se născuse platforma pupinbăsistă?

Niciun comentariu:

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă